CONTACT

Ik ben Joris Knapen, freelance fotograaf met als specialisatie wielerfotografie. Sinds kort werk ik bij een klein fotopersbureau, voor dit bureau ben ik een paar keer per week onderweg om foto’s te maken van diverse sportwedstrijden. Hoofdzakelijk voetbal, maar ik word ook regelmatig ingezet bij andere sporten zoals wielrennen, hockey, American football, tennis, enzovoorts. Telkens met als doel: 1 foto die een artikel in een krant of weekblad ondersteunt.

Daarnaast verzorg ik diverse cursussen, zowel klassikaal als privé en van beginners tot gevorderden. Alle ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan zijn in de cursussen verwerkt.

Daarnaast ben ik in te zetten om mijn “ding” te doen: het fotografisch vastleggen met als doel foto’s – nee, platen! – maken die het verhaal van de dag vertellen. Platen die blijven hangen, die je nog een keer moet zien om echt tot je door te laten dringen wat je ziet. Platen waar je naar kan blijven kijken, laat mij je verassen en kijk met andere ogen naar die ene dag. Wil je een goed idee krijgen van wat ik doe, kijk dan eens op mijn Facebook pagina. Zoek even in de albums naar bijv. Tweed Ride Rotterdam, Retro Ronde van Vlaanderen, World Ports Classics of naar de albums van de Tour de France. Schroom niet om een berichtje achter te laten, dit wordt enorm gewaardeerd.

Mocht je interesse hebben in een reportage, stuur mij dan een PB of een e-mailtje: mail@studioknapen.nl